Україна підписала з Ізраїлем договори про співпрацю

Четвер, 1 грудня 2011, 12:38

В Ізраїлі відбулось підписання низки двосторонніх документів в присутності президента України Віктора Януковича і президента Ізраїлю Шимона Переса.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби президента України, передає "Інтерфакс-Україна".

За даною інформацією, сторони підписали Меморандум про співпрацю між Державною службою автомобільних доріг України та Національною автодорожньою компанією Ізраїлю, а також Меморандум про взаєморозуміння між Державним агентством з інвестицій та управління національними проектами України та Центром сприяння інвестиціям Ізраїлю.

Крім того, підписано План співробітництва у сфері охорони здоров'я та медицини між Міністерствами охорони здоров'я України та Ізраїлю на 2011-2015 роки.

Реклама:

Меморандум про співробітництво між Державною службою автодоріг України і Національною автодорожньою компанією Ізраїлю визначає напрямки взаємодії у сфері автодорожньої інфраструктури, зокрема, в безпеці дорожнього руху та стандартизації та ін.

Йдеться також про питання спільної участі та організації навчальних програм, семінарів та інших інформаційних заходів з обміну досвідом.

Також сторони домовились про співпрацю в таких сферах, як медицина надзвичайних ситуацій, управління медичними установами, дослідження в області кардіології та онкології, удосконалення законодавства в сфері медицини та системи фінансування охорони здоров'я; аудит медичних установ і системи охорони здоров'я.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: