Колесніков чекає мільйон уболівальників на "Євро-2012"

Понеділок, 7 листопада 2011, 19:54

Україна готується прийняти під час фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року як мінімум мільйон футбольних уболівальників.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, повідомляє" Інформаційний центр Україна-2012 ".

У підрахунках гостей Євро фахівці спираються, у першу чергу на сукупну кількість місць на чотирьох приймаючих стадіонах країни.

Однак, як зауважив віце-прем’єр, усе залежить вiд того, збiрнi яких країн гратимуть у тому чи іншому мiстi. А для цього треба зачекати результатів жеребкування фінального турніру Євро-2012, що пройде 2 грудня у Києвi.

Реклама:

"Треба також враховувати й ментальнiсть фанiв, i те, що в червнi, коли вiдбуватиметься турнiр, як правило, ще не набирає розгону пора масових вiдпусток. Тому, гадаю, буде багато таких уболiвальникiв, які приїдуть в Україну тiльки в переддень матчу своєї збiрної, а потiм вiдразу ж поїдуть додому. Не думаю, що хтось буде тут аж мiсяць. Гадаю, що, як мiнiмум, мiльйон футбольних уболiвальникiв вiдвiдає Україну", - зауважив Колесніков.

Для того, щоб гідно прийняти гостей турніру, "Україна посилила свою авіатранспортну складову".

За словами пана Колеснікова, у Львові до кiнця 2011 року здадуть в експлуатацiю оновлений аеропорт. I тепер тiльки вiд провiдних свiтових авiакомпанiй залежатиме, буде завантажений вiн на повну потужнiсть чи нi.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!