"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрзалізниця" інвестувала понад 5 мільярдів у 2011 році у підготовку до Євро-2012

Понеділок, 7 листопада 2011, 14:50

Державна адміністрація залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") вклала 5,3 млрд грн. у підготовку до проведення чемпіонату Євро-2012.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

"Робота з підготовки залізничної інфраструктури здійснюється за багатьма напрямками. На напрямках впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів Львів - Здолбунів, Здолбунів - Шепетівка - Коростень - Київ, Київ - Полтава - Харків, Полтава - Красноград - Лозова, Лозова - Донецьк були виконані наступні ремонтно- шляхові роботи: модернізація та капітальний ремонт пристроїв автоматики, телемеханіки та зв'язку; модернізація пристроїв електропостачання та будівельно-монтажних робіт", - повідомили у компанії.

Крім того, згідно з повідомленням, виконується електрифікація ділянки впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів Полтава - Красноград - Лозова та будівництво тягової підстанції Сагайдак Південної залізниці.

Реклама:

"Для розвантаження ділянок, якими курсуватимуть пасажирські поїзди, проводиться комплексна модернізація залізничного напрямку Полтава - Бурти - Користівка. Зокрема, здійснюється модернізація та капітальний ремонт колії, модернізація пристроїв сигналізації, централізації і блокування (СЦБ) і зв'язку та електрифікація дільниці Мала Перещепинська - Кременчук", - наголошується в повідомленні.

Крім цього, "Укрзалізниця" має намір навчити іноземним мовам 2922 тис. співробітників.

Також проводиться підготовка та видання словників і розмовників для членів поїзних бригад, провідників і працівників вокзалів. У 2011 році надруковано 4 тис. примірників словників-розмовників, які були розіслані на залізниці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!