Тігіпко - лідер рейтингу президентських боржників

Четвер, 3 листопада 2011, 10:37

З 21 реформи, визначеної президентом Віктором Януковичем у рамках Програми економічних реформ на 2010-2014 роки, виконання реформи соціальної підтримки у 2011 році становило 0%.

Такі дані містяться у звіті виконання Національного плану дій на 2011 рік щодо впровадження економічних реформ, текстом якого володіє DT.UA.

На другому місці після віце-прем'єра Сергія Тігіпка, який відповідає за реформу соціальної підтримки, виявився голова Укрнацпроекту Владислав Каськів - реалізація національних проектів становить 23,3% від плану.

До п'ятірки лідерів з невиконання увійшла також реформа електроенергетики (25,7%), реформа системи пенсійного страхування (38,5%), а також реформа системи органів виконавчої влади (41,2%).

Реклама:

 На 100% виконано заходи лише з одного напрямку — міжнародна інтеграція і співпраця.

Загальний стан виконання Національного плану виглядає таким чином: виконано - 57% (262 заходи), частково виконано - 28% (126 заходів), не виконано - 15% (66 заходів).

За інформацією видання, 92 з 262 заходів було виконано протягом останніх двох тижнів - після того, як на черговому засіданні комітету з реформ голова адміністрації президента Сергій Льовочкін розкритикував присутніх за те, що виконавчою владою виконується не більше 30% розпоряджень Віктора Януковича і реалізовується приблизно така ж частина ініціатив.

Нагадаємо, 2 листопада під час розширеного засідання Кабінету міністрів за участю Януковича прем'єр-міністр Микола Азаров розкритикував роботу низки міністерств і відомств за гальмування процесу проведення реформ.

Голова уряду зокрема зробив критичні зауваження щодо роботи Мін'юсту, Мінрегіонбуду, МОЗ, Міноборони та Держагентства з інвестицій та управління національними проектами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!