Уряд знайшов 20 мільйонів на Януковича і лікування депутатів

Вівторок, 29 листопада 2011, 16:00

Кабінет міністрів збільшив обсяг видатків у 2011 році на керівний склад органів влади та лікування народних депутатів.

Про це ідеться у розпорядженні уряду № 1196-р від 28 листопада, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Документ передбачає перерозподіл видатків у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Державному управлінню справами на 2011 рік.

Зокрема, цим розпорядженням збільшуються видатки розвитку на суму 1 млн грн. за програмою "Організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності президента України".

Реклама:

Також збільшений обсяг видатків за програмою "Обслуговування діяльності президента України, Адміністрації президента та інших державних органів" на суму 6,1 млн грн. (видатки споживання - 2,3 млн грн., з них на оплату праці - 658,1 тис грн., видатки розвитку - 3,7 млн грн.).

За програмою "Фінансова підтримка санаторно-курортних установ Державного управління справами" витрати збільшуються на суму 612,7 тис. грн. (видатки споживання на оплату комунальних послуг і енергоносіїв).

На стаціонарне медичне обслуговування депутатів Верховної ради та керівного складу органів державної влади витрати збільшуються на суму 3,99 млн грн. (видатки розвитку).

Крім того на суму 6,2 млн грн. збільшуються видатки за програмою "Поліклінічне-амбулаторне обслуговування, діагностика та лікування депутатів Верховної ради та керівного складу органів державної влади" (видатки споживання на оплату комунальних послуг та енергоносіїв - 154,9 тис. грн., видатки розвитку - 6 млн грн.).

Водночас, витрати на виплату держпремій зменшені на суму 800 тис. грн., на надання науково-медичної та консультативної підтримки розвитку місцевого самоврядування - на 661 тис. грн., на підготовку наукових кадрів з питань стратегічних проблем внутрішньої і зовнішньої політики - на 324 тис. грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!