"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Клюєв організує перепис населення

Вівторок, 29 листопада 2011, 12:15

Перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Андрій Клюєв очолив міжвідомчу комісію з питань сприяння проведення всеукраїнського перепису населення.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідне рішення затверджено постановою Кабінету міністрів № 1205 від 28 листопада "Про заходи щодо підготовки та проведення Всеукраїнського перепису населення".

Основними завданнями комісії є сприяння забезпеченню координації дій центральних і місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій, пов'язаних з підготовкою і проведенням всеукраїнського перепису населення, підготовка пропозицій щодо визначення шляхів, механізмів і способів вирішення питань матеріально-технічного, фінансового та організаційного забезпечення підготовки та проведення перепису.

Реклама:

Раді міністрів АР Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським, районним, районним у Києві та Севастополі державним адміністраціям доручено створити до 15 грудня 2011 територіальні комісії з питань сприяння проведення всеукраїнського перепису населення та затвердити положення про них.

Сільським, селищним та міським радам рекомендовано утворити відповідні територіальні комісії до 31 грудня 2011 року.

Програма перепису повинна бути затверджена Державною службою статистики за участю зацікавлених міністерств і відомств до 1 березня 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: