"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов позбувся частки у Краснополянському піщаному кар'єрі

Понеділок, 28 листопада 2011, 17:49

Група "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) вийшла з акціонерів ПрАТ "Краснополянський піщаний кар'єр" у Донецькій області, продавши належні їй 24,99% акцій кар'єра.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу СКМ.

"18 листопада 2011 р. СКМ завершила процес продажу пакета акцій (24,99%) ПрАТ "Краснополянський піщаний кар'єр". Таким чином, Група СКМ вийшла зі складу акціонерів цього підприємства", - ідеться у повідомленні.

Деталі угоди за домовленістю сторін не підлягають розголошенню.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що рішення про продаж активу прийнято у зв'язку з тим, що СКМ не мала можливості наростити свій пакет акцій до мажоритарного, а міноритарний пакет не дозволяв впливати на прийняття стратегічних рішень в управлінні активом і на фінансово-господарську діяльність підприємства.

Крім того, в оголошенні в пресі в жовтні 2011 року Northgate International Corp. (Сейшели) повідомила про намір придбати 21,627% акцій ПрАТ "Краснополянський піщаний кар'єр", що належать SCM Holdings Limited (Кіпр), дочірній компанії СКМ.

Тоді ж в оприлюдненому в офіційній пресі оголошенні Ceramic Limited (Сейшели) заявила про намір придбати 24,12% акцій ПрАТ "Краснополянський піщаний кар'єр", які планує продати компанія Medco Services Limited, у разі якщо до 21 листопада акції не набудуть інші акціонери товариства.

Раніше в прес-службі СКМ повідомили, що компанія Medco Services Limited не пов'язана з СКМ.

100% акцій ЗАТ "СКМ" належать Рінату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: