Гірничорудна Black Iron взяла консультантом телеведучого Ларрi Кiнга

Понеділок, 28 листопада 2011, 15:34

Гiрничорудна компанiя Black Iron (Канада), яка займається розробкою українських залiзорудних родовищ, вдалася до послуг вiдомого телеведучого Ларрi Кiнга як спецiального радника.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу компанiї.

"Ларрi надасть цiнну iнформацiю про мiжнароднi вiдносини, але, що бiльш важливо, вiн має велику мережу контактiв як в Українi, так i за кордоном. Його зв'язки та досвiд допоможуть Black Iron на багатьох фронтах, включно iз пiдвищенням популярностi України та проекту Black Iron як привабливих iнвестицiйних можливостей", - прокоментував призначення президент i головний виконавчий директор компанiї Метт Сiмпсон.

Ларрі Кiнг 25 рокiв (до грудня 2010 року) вiв на CNN ток-шоу Larry King Live, де здобув популярнiсть як ведучий та iнтерв'юер, на його рахунку понад 40 тис. iнтерв'ю.

Реклама:

Прем'єр-мiнiстр України Микола Азаров 28 листопада дав iнтерв'ю Кiнгу.

Як повiдомлялося, в жовтнi 2010 року Black Iron придбала у Geo Alliance Group Limited, iнвестицiйної групи EastOne українського бiзнесмена Вiктора Пiнчука кiпрське дочiрнє пiдприємство Geo-Alliance Ore East Limited разом iз лiцензiями за $13 млн, перейменувавши її потiм на Black Iron (Cyprus) Ltd.

Цьому кiпрському пiдприємству належить понад 99% в ТОВ "Шимановське Стил" i "Зеленовське Стил" (обидва - Днiпропетровськ), якi мають лiцензiї на розробку вiдповiдних родовищ залiзних руд термiном, вiдповiдно, до 1 листопада 2024 р. i 1 листопада 2014 р.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: