"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Приватбанк заблокував найбільше рахунків учасників МММ в Києві, Одесі та Криму

Четвер, 24 листопада 2011, 20:41 -

За інформацією банкірів, найбільш довірливими виявилися жителі столиці та південних регіонів України - найбільше заблокованих платежів на адресу "МММ-2011" припадає на Київ, Одесу і Крим.

"Обережнішими виявилися жителі сходу країни - Дніпропетровська, Харкова та Донецька. Найменше вірять в піраміди на Заході і в центральних регіонах України", - йдеться в повідомленні прес-служби Приватбанку, який належить Ігорю Коломойському та Геннадію Боголюбову.

Блокування Приватбанком платежів на рахунки організаторів "МММ 2011" зберегла українцям більше 2 мільйонів гривень, хвалить роботу фінустанови її прес-служба.

"Повернути свої гроші зможуть і вкладники МММ, чиї кошти виявилися на заблокованих рахунках. Як повідомили у Приватбанку, в "гарячу лінію", організовану для вкладників фінансової піраміди звернулося вже більше 2 000 чоловік з підтвердженням перерахування коштів на адресу "МММ" і заявами про повернення коштів", - підкреслюють в банку.

Реклама:

"Рекламні плакати МММ з півтора мільйонами українців, які повірили піраміді, явно не відповідає дійсності, - говорить керівник департаменту фінансового моніторингу банку Ігор Терьохін. - За нашими оцінками, українських вкладників піраміди на порядок менше".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: