Митниця не припинила бензиновий "лівак" у Феодосії - ЗМІ

Середа, 23 листопада 2011, 18:01

19 листопада у Феодосійський торговельний порт з болгарського Бургаса прибув танкер Cape Blanc з вантажем бензину марки А-95.

Згідно з даними джерела газети "Дело" у порту Феодосії, злив палива у резервуари нафтобази почався о 17:25 19 листопада, а закінчився о 22:00 20 листопада, після чого вранці наступного дня танкер вийшов із порту.

Співрозмовник агентства заявив, що було вивантажено 14953 тонн бензину RON 95. Водночас, учасники ринку на умовах анонімності зазначають, що цей ресурс вже розпроданий і невеликими партіями вивозиться з нафтобази.

Раніше повідомлялося, що Феодосійське підприємство із забезпечення нафтопродуктами, що входить до структури Мінпаливенерго, ймовірно не сплатило до бюджету близько 440 млн гривень податків.

Реклама:

Так, з червня по вересень 2011 року митне оформлення вступників на Феодосійську нафтобазу в режимі імпорту пройшли тільки 50% обсягів бензину А-95 і лише 30% дизельного палива.

Разом із тим, як пише газета, перший заступник начальника департаменту по боротьбі з контрабандою та протидії корупції Держмитслужби Ярослав Прокопенко 11 листопада 2011 заявив, що Держмитслужба має дані про ознаки контрабанди нафтопродуктів у Феодосії і вже почала їх перевірку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: