"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрспецекспорт" застрахував експорт зброї на 3 мільярди

Середа, 23 листопада 2011, 12:46

Державна компанія з експорту та імпорту продукції і послуг військового та спеціального призначення "Укрспецекспорт" 10 листопада уклала низку угод на страхування вантажів на загальну суму 27 млн гривень.

Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

По 9 млн гривень отримають ПрАТ "Страхові гарантії України", ПрАТ "СК "Злагода" та ТДВ "СК "Проксіма".

Максимальна річна загальна сума відповідальності кожного з страховиків становить 1 млрд гривень. Дія угоди розрахована на жовтень 2011 – грудень 2012 року.

Реклама:

Виплата страхового відшкодування повинна бути здійснена на умовах "З відповідальністю за всі ризики".

Страхувальником може бути визначено вигодонабувача, якому буде сплачено страхове відшкодування у разі настання страхового випадку.

Страхувальник надає страховику загальну інформацію про вантаж, для укладання договору страхування повинно бути достатньо загального опису вантажу (чи посилання на відповідний контракт на постачання), загальної ваги, загальної характеристики упакування. Наявність охорони вантажу не є обов’язковою умовою.

Нагадаємо, ДП "Спецтехноекспорт" уклало угоди вартістю 13,2 млн гривень з ПАТ "Страхові гарантії України", ТДВ "СК "Проксіма" та ПАТ "СК "Українська страхова група" на страхування перевезення зброї з червня 2011 року по травень 2012 року у тому числі через Аденську затоку між Аравійським півостровом і півостровом Сомалі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: