"Надра України" "злили" півмільярда фірмі Ставицького

Вівторок, 22 листопада 2011, 14:58

НАК "Надра України" 16 листопада за результатами тендерів уклало низку угод з ТОВ "Голден Деррік" на геологорозвідувальні роботи на загальну суму 425,55 млн грн.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Компанія отримає 369,55 млн грн. за проведення сейсморозвідувальних робіт на Філенківсько-Черняхівській, Свистунківсько-Рашівській та Морозівсько-Савинській площах для оцінки перспектив пошуку вуглеводнів у пастках не антиклінального типу.

Ще 56 млн грн. "Голден Деррік" отримає за геохімічні та інші геологічні дослідження на кількох родовищах у різних регіонах України.

Реклама:

"Голден Деррік" була заснована в 2007 році. Зараз третина статутного капіталу належить "Надрам України", а дві третини – австрійській фірмі "Ліфо інвест гмбх".

Директором компанії нині є Роман Майдебура, який був співзасновником ТОВ "Торговий дім "Гермес" разом з Анатолієм Ставицьким, батьком Едуарда Ставицького, який нині очолює Державну службу геології та надр України.

Єдиним конкурентом "Голедн Дерріку" на тендері було ТОВ "Вікоіл лтд", чия назва співзвучна з назвою групи донецьких компаній "Вікойл", які відносились до сфери спливу Юрія Іванющенка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: