"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

UEFA інвестував у "Євро-2012" півмільярда

Понеділок, 21 листопада 2011, 16:23

Голова місцевого організаційного комітету "Євро-2012" в Україні Маркіян Лубківський зазначає, що UEFA інвестувала в Україну і Польщу з метою організації Чемпіонату Європи 2012 року близько 500 млн євро.

 "Це фінансування на дві країни, на ті проекти, які будуть реалізовані UEFA в двох країнах", - сказав він на прес-конференції, передає "Інтерфакс-Україна".

Лубківський зазначив, що в даний час продовжується робота з організації офіційних фан-зон, які будуть перебувати в 4 містах, які прийматимуть турнір.

Він нагадав, що можливий організований перегляд матчів "Євро-2012" також в інших місцях, але для цього необхідно отримати відповідну ліцензію UEFA.

Реклама:

Лубківський розповів, що процес монтажу об'єктів офіційних фан-зон UEFA у містах України та Польщі розпочнеться у травні 2012 року, а першу частину грошової допомоги від UEFA міста отримають в березні.

Директор турніру "Євро-2012" в Україні підкреслив, що UEFA приділяє велику увагу захисту своєї інтелектуальної власності.

"Жодна особа не має права використовувати товарні знаки UEFA без отримання попередньої письмової згоди від UEFA", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!