Харківська ТЕЦ плюнула на погрози Азарова і купила розкішне авто

П'ятниця, 18 листопада 2011, 16:31

Державне підприємство "Теплоелектроцентраль-2 "Есхар" у Харківській області придбало автомобіль BMW X5 за 800 тисяч гривень.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель" від 18 листопада.

Як ідеться у повідомленні, розпорядником коштів на транспортні засоби та комплектуючі виступило міністерство енергетики та вугільної промисловості.

Авто придбане у харківського ТОВ "Баварія Моторс" за 800 тис. грн. (з ПДВ) за процедурою закупівлі в одного учасника.

Реклама:

Водночас за номером оголошення 191477/1 від 24.10.2011р. у "Віснику" №127/2 (573/2) відсутнє обґрунтування безальтернативної закупівлі.

Згідно з прайсом компанії-переможця вказаний автомобіль є однією з найбільш укомплектованих і потужних версій BMW X5.

Цікаво, що ще за чотири дні до оголошення процедури закупівлі - 20 жовтня - Кабінет міністрів України зі підписом Микола Азарова своєю постановою № 1060 вніс державне підприємство "Теплоелектроцентраль-2 "Есхар" до переліку об’єктів права державної власності, які можуть надаватися в концесію.

Як вказує постанова, метою такого рішення є збільшення обсягу продукції, підвищення рівня продуктивності праці робітників, залучення інвестицій.

Окрім того, постановою Кабмін попіклувався про збереження існуючих на момент укладення концесійного договору соціальних гарантій, забезпечення зайнятості працівників, які на момент укладення договору перебували у трудових відносинах з підприємством.

Як відомо, у червні прем'єр Микола Азаров заявив, що всі органи влади мають дотримуватися режиму жорсткої економії.

"Навіть не мрійте про придбання персонального автотранспорту, поки ми не вирішимо найгостріші потреби людей", - наголосив тоді він.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!