"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Каськів витратить 30 мільйонів на обґрунтування "Чистого міста"

П'ятниця, 18 листопада 2011, 15:55

Держагенство з інвестицій та управління національними проектами витратить з бюджету на техніко-технічне обґрунтування проекту "Чисте місто" в 6 містах понад 30 млн гривень.

Структурний підрозділ Агентства - ДП "Національний проект "Чисте місто" провело тендер на послуги з розробки техніко-економічного обґрунтування системи комплексів з переробки твердих побутових відходів в шести містах - Києві, Харкові, Тернополі, Чернівцях, Хмельницькому та Сумах, пише газета "Дело".

Переможцями тендеру виявилася 3 компанії. Зокрема, в руках фірми "Комфорт сервіс" виявилася два лоти по 4,7 млн грн. Трохи більше від агентства Каськіва отримає "Інститут УкркомунНДІпроект" - близько 10,3 млн грн. Стільки ж отримає та компанія "Атлас ВордБілдінгСістемс України".

Як відомо, 9 грудня 2010 року президент Віктор Янукович створив Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами. Нині статус національних мають 11 нацпроектів.

Реклама:

Агентство пропонує збільшити кількість нацпроектів з 11 до 15. Зокрема до проектів запропоновано додати 3 аграрних ("Зерно України", "Нове/відроджене скотарство", "Зелені ринки") і 1 медичний проект.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: