"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Волга зустріне Новий рік за ґратами

Четвер, 17 листопада 2011, 13:52

Екс-главі Державного комітету з регулювання фінансових послуг України Василю Волзі продовжили арешт на два місяці - до 19 січня 2012 року.

"Василю Волзі, що перебуває під вартою, в минулий понеділок пред'явили для ознайомлення постанову Апеляційного суду Києва про продовження терміну утримання під вартою ще на два місяці, до 19 січня", - йдеться в повідомленні прес-служби Союзу лівих сил, який очолює Волга, передає "Інтерфакс-Україна".

У той же час, саму постанову, датовану 8 листопада, не віддали в руки ні самому заарештованому, ні його адвокату, позбавивши їх таким чином можливості оскаржити її.

"Оскільки рішення про продовження до півроку приймає лише апеляційна інстанція, подавати касаційну скаргу можна тільки до Верховного суду, протягом 30 днів. У той же час, в грудні почнуться судові слухання у справі Волги", - цитує прес-служба слова адвоката Євгенія Солодка.

Реклама:

Як повідомлялося, стосовно Волги порушено кримінальну справу за статтею 368 частиною 3 Кримінального кодексу за підозрою в отриманні хабара у розмірі 500 тисяч доларів за попередньою змовою осіб.

Нагадаємо, Волга був затриманий 19 липня і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання.

25 липня президент Віктор Янукович звільнив Волгу з посади голови Держфінпослуг у зв'язку "з порушенням присяги держслужбовця".

Згодом Генеральна прокуратура порушила ще одну справу проти Волги за розтрату майна в зв'язку з тим, що його водій отримував у 2010 році зарплату як головний фахівець одного з відділів Держфінпослуг.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: