Фондовий ринок розгубився на тлі невизначеності на світових ринках

Середа, 16 листопада 2011, 19:29

У середу український фондовий ринок показав невпевнену динаміку.

Індекс ПФТС виріс на 0,87%, опинившись на рівні 601,82 пункту, індекс UX, який розраховується "Українською біржею", опустився на 0,36%, опинившись на рівні 1591,17 пункту. Широкий індекс українського фондового ринку UAI-50 зріс на 0,32%, повідомляє FundMarket.

"Незважаючи на несприятливі сигнали із зовнішніх майданчиків, українським індексам вдалося почати день в позитивній зоні за інерцією від покупок в ході попередньої сесії. Ейфорія биків, тим не менше, тривала недовго і підвищені ризики в Єврозоні змусили інвесторів скоротити довгі позиції, що призвело до досить стрімкого обвалу. За підсумками дня українські індекси закрилися в легкому мінусі на тлі нерішучості інвесторів у подальшій динаміці світових ринків", - зазначив аналітик ТОВ" Сіті Брок "Дмитро Михальчук.

"Блакитні фішки" показали такі результати: Мотор Січ (+0,78%), Авдіївський коксохімічний завод (-0,66%), Азвосталь (-0,86%) на ПФТС; Укрсоцбанк (-0,74%), Азвосталь (-1,04%), Центренерго (+1,25%) на УБ.

Реклама:

Максимальне зростання зафіксував індекс трубної промисловості (+2,81%). Найбільший спад продемонстрував індикатор хімічної промисловості (-1,69%).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!