Азаров пообіцяв "Охматдиту" 900 мільйонів на нові корпуси

Вівторок, 15 листопада 2011, 16:59

Кабінет міністрів має намір виділити в 2012 році 900 млн гривень на будівництво нових корпусів і реконструкцію Національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" у Києві.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров у ході відвідування будівництва центру з пересадження кісткового мозку й дитячої онкогематології в "Охматдиті", повідомляє ТСН.

"В 2013 році ми повністю завершимо реконструкцію "Охматдиту" і в Києві буде сучасна дитяча лікарня європейського рівня", - сказав він.

Прем'єр повідомив, що поставлені жорсткі строки для будівництва корпусу, де буде розміщатися центр із пересадження кісткового мозку й дитячої онкогематології, і буде забезпечене ритмічне фінансування.

Реклама:

Він підкреслив, що вже 2011 року на ці цілі виділено 270 млн гривень із бюджету, а в 2012 році буде виділено близько 900 млн гривень.

"Початок покладено, поставлено жорсткі строки для будівництва цього корпусу, тому що ми повинні в Києві побудувати сучасну дитячу лікарню", - сказав Азаров.

При цьому прем'єр зазначив, що після завершення будівництва цього корпусу буде проведена реконструкція головного корпусу "Охматдит".

У лютому Кабмін створив міжвідомчу робочу групу з питань оснащення медичним устаткуванням, проектування, будівництва й реконструкції лікарні "Охматдит" і лікарні Донецького обласного клінічного територіально-медичного об'єднання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: