Власники чотирьох готелів отримають компенсації за кредитами до Євро-2012

Понеділок, 14 листопада 2011, 18:03

Власникам готелів ПП "Кук" (Львів), ФОП Макєєву І.О. (Маріуполь), ТОВ "Донбізнесальянс", і ТОВ "Донбас-Індустрія" (обидва - Донецьк) буде проведена часткова компенсація відсотків за кредитами, наданими банками для будівництва, реконструкції та переоснащення об'єктів у рамках підготовки до проведення фінальних матчів Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Відповідне рішення конкурсна комісія ухвалила 9 листопада, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу компанії "Укрєвроінфрапроект", яка проводила конкурс.

Згідно із повідомленням, компанія "Кук" реалізує проект з будівництва готелю "нобіліс" на ул.Фредра, 8, у Львові, ФОП Макєєв І.О. - з будівництва другої черги "Гранд-Готелю" на вул.Короленка, 6, в Маріуполі.

ідприємство "Донбізнесальянс" проведе реконструкцію готелю "Шахтар" на просп. Тітова, 15, в Донецьку.

Реклама:

Компанія "Донбас-Індустрія", яка володіє донецьким готелем "Атлас", реалізує проект з переоснащення готелю Ramada на бульв.Т.Шевченка, 20, в Донецьку.

Раніше, у вересні, Національним агентством з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році і реалізації інфраструктурних проектів були оголошені п'ять власників готелів для часткового відшкодування відсотків за кредитами до Євро-2012.

Ними стали ТОВ "Міжнародно-діловий центр" (Київ), ТОВ "ФКМ-4" (Харків), ТОВ "Готель" Україна-Донецьк ", ТОВ" Проект-2012 "(обидва - Донецьк) і ЗАТ" Лікувально-оздоровчих закладів "Трускавецькурорт" (Трускавець, Львівська обл.).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!