Азаров не знайшов часу, щоб зустрітися з МВФ - Терьохін

Субота, 12 листопада 2011, 13:41

Прем’єр Микола Азаров не знайшов часу, щоб протягом 10 днів зустрітись із місією МВФ.

Про це в своїй статті для DT.UA пише народний депутат, екс-міністр економіки Сергій Терьохін.

"Протягом десяти днів Азаров не знайшов жодної хвилини, щоб з нами зустрітися", — розповів мені співробітник місії. "Чекайте, в пресі пройшло, що ви двічі зустрічалися". — "Неправда", — була лаконічна відповідь", — описує розмову Терьохін.

Він також зауважив, що представники місії були вражені тим, що міністри українського уряду Сергій Тігіпко і Федір Ярошенко відбули до Вашингтона на переговори з МВФ, не дочекавшись результатів місії.

Реклама:

"Знаєте, виглядає більш ніж дивно, коли два ваші міністри — головні переговірники, були відправлені до Вашингтона, уявіть собі, не дочекавшись завершення нашої місії!", - переказує екс-міністр слова співробітника місії МВФ.

"Візантійщина якась, — несподівано зірвався на шепіт сивоволосий співрозмовник. — Вони думають, якщо не вийшло домовитися на експертному рівні, то треба шукати собі халіфа або царя?", — описує Терьохін.

Раніше про те, що Азаров не зустрічався з місією МВФ, стверджував колишній перший заступник міністра фінансів України Ігор Уманський. Цю інформацію згодом спростовував прес-секретар прем’єр-міністра Віталій Лук’яненко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!