"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

УкрСиббанк продав частину своїх банкоматів

Четвер, 10 листопада 2011, 14:39

Дочірня компанія Euronet Worldwide в Україні, ТОВ "Євронет Україна", викупила у УкрСиббанку, який належить до групи BNP Paribas, 116 банкоматів.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби "Євронет".

"На даний момент йде процес передачі цих банкоматів під повне управління Євронет. По завершенні міграції існуюча мережа Євронет в Україні буде розширена з 74 до 190 банкоматів", - відзначається у повідомленні.

Як поінформували у прес-службі, Euronet Worldwide керує єдиною небанківською мережею банкоматів у країні.

Реклама:

Клієнти п'яти провідних банків України вже користуються мережею Євронет на тих же умовах, що і банкоматами їх банків.

Євронет також надає послуги аутсорсингу з обслуговування та управління банкоматами і депозитними банкоматами для інших банків на ринку.

Компанія Євронет володіє і управляє незалежними мережами банкоматів в Україні і ще в семи країнах: Польщі, Німеччині, Чехії, Болгарії, Румунії, Греції та Хорватії.

"Стратегія Євронет полягає у розвитку незалежної мережі банкоматів шляхом консолідації та викупу мереж інших банків. Ми будемо використовувати єдину модель з викупу та управління банкоматами, аналогічну тій, яку ми реалізуємо разом із УкрСиббанком", - відзначив керуючий директор Євронет в Україні Єгор Мусатов.

За його словами, в Україні спостерігається надлишок встановлених банкоматів, тому для банків консолідація є найкращим способом контролю витрати із одночасним збільшенням якості мережі банкоматів.

АТ "УкрСиббанк" зареєстроване 18 червня 1990 року. Регіональна мережа фінустанови нараховує 700 відділень по всій території України, банкоматна мережа - більше 1600 АТМ.

84,99% акцій УкрСиббанку належить BNP Paribas Group, 15% акцій - ЄБРР.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!