"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Олімпійську надію" таки віддали австрійцям. Тепер - без тендеру

Четвер, 10 листопада 2011, 12:33

ДП "Олімпійська надія – 2022" 2 листопада уклало угоду з австрійською компанією Klenkhart & Partner Consulting ZT Gesellschaft m.b.H на розробку техніко-економічного обґрунтування проекту "Олімпійська надія – 2022".

Вартість угоди склала 425 тис євро, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

Компанія має розробити проект створення спортивно-туристичної інфраструктури.

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що керівник ДП "Олімпійська надія – 2022" Павло Чурило обґрунтовує "економічною обставиною".

Реклама:

Під такою обставиною мається на увазі неможливість укладення угоди з австрійською фірмою як із переможцем відкритих торгів.

Як відомо, Klenkhart & Partner Consulting ZT Gesellschaft m.b.H раніше була оголошена переможцем тендеру на ці самі послуги, однак через скаргу одного з переможених учасників конкурсу – французької Albertvilloise detudes et de services techiques - до Антимонопольного комітету, укласти угоду з австрійцями було неможливо.

Тому ДП "Олімпійська надія-2022" 1 листопада скасувало оскаржені відкриті торги і терміново уклало угоду з обраною фірмою вже за неконкурентною процедурою закупівлі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!