"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Мінрегіонбуд буде реорганізований до грудня

Четвер, 10 листопада 2011, 10:50

Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства має намір завершити до кінця листопада 2011 року свою реорганізацію, яка почалася в грудні 2010 року.

Уряд на засіданні в середу прийняв розпорядження про управління держпідприємствами сфери Мінрегіонбуду, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу відомства.

"Мінрегіонбуд завершує свою реорганізацію, завершується остаточна ліквідація Міністерства регіонального розвитку та будівництва, а також Міністерства житлово-комунального господарства, яких тепер не існує. Необхідно здійснити заключний акт реорганізації - перепідпорядкування держпідприємств колишніх міністерств новому", - цитує прес-служба главу Мінрегіонбуду Анатолія Близнюка.

Як повідомлялося, президент Віктор Янукович в грудні 2010 року указом "Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади", зокрема, об'єднав міністерства регіонального розвитку і будівництва і з питань житлово-комунального господарства в Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: