Рада розгляне приватизацію космічної та авіапромисловості

Вівторок, 1 листопада 2011, 09:07

Верховна рада на засіданні 1 листопада розгляне запропонований Кабінетом міністрів законопроект № 8723, яким пропонується дозволити приватизацію підприємств авіаційної й космічної промисловості, соляної промисловості, підприємств, що входять до статутного фонду Державної акціонерної компанії "Хліб України".

Про це сказано на порядку денному парламенту, передають "Українські новини".

Почнеться засідання з виступів депутатів із заявами й пропозиціями, після цього присягу прийме парламентарій Василь Черній, обраний за списком Блоку Литвина.

Потім Рада розгляне питання про включення до порядку денного поточної 9 сесії низки законопроектів, серед яких проект закону "Про державний збір", про розвиток і державну підтримку малого й середнього бізнесу, про внесення змін до Податкового кодексу, а також про посилення відповідальності за водіння транспортного засобу в нетверезому стані.

Реклама:

Після цього депутати розглянуть внесення змін до низки законів, що стосуються приватизації, містобудівної діяльності, а також пропозицію щодо перенесення кінцевого строку погашення заборгованості за енергоносії підприємствами паливно-енергетичного комплексу з 2013 на 2012 рік.

Крім цього, вони приймуть рішення щодо внесення змін до закону "Про рекламу" і розглянуть низку постанов про святкування на державному рівні пам'ятних дат.

Рада розгляне 83 проекти законів і постанов 1-4 листопада.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!