Януковичу за 17 мільйонів побудують ще одну "хатинку"

П'ятниця, 7 жовтня 2011, 11:39

Головуправління регіонбуду Івано-Франківської ОДА 30 вересня 2011 року уклало угоду з ТОВ "УНР ПІБ" на будівництво гостьового будинку по вулиці Зарічній в селі Гута, де знаходиться президентська резиденція "Синьогора".

Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель", передають "Наші гроші".

Вартість угоди становить 17,30 мільйона гривень.

Будівельні послуги придбано по неконкурентній процедурі закупівлі "у одного учасника", оскільки в Івано-Франківській ОДА бажають уникнути "негативних наслідків, пов’язаних із невиконанням доручень Уряду та реалізації державних програм, які віднесені до невідкладних заходів".

Реклама:

"На об’єктах необхідно виконати проектні та будівельно-монтажні роботи, на що залишилось не так багато часу. Крім того, будівельно-монтажні роботи будуть виконуватися в кліматичних умовах Західного регіону, де погодні умови з настанням осені являються досить складними», – йдеться в обґрунтуванні закупівлі.

Гостьовий будинок в "Синьогорі" ввійшов до переліку об’єктів державної форми власності, що є пріоритетними об’єктами державного та регіонального значення, перебувають у незадовільному стані та потребують невідкладного проведення робіт з будівництва, реконструкції і проведення ремонтних, проектних робіт.

Нагадаємо, в серпні 2011 року Івано-Франківська ОДА замовила цій же фірмі реконструкцію головного корпусу з інженерним блоком по вул.Зарічна, 4 на суму 86 мільйонів гривень.

В липні 2011 року ДП "Резиденція "Синьогора" уклало угоду на завершення капітального ремонту інженерних мереж та ремонтно-відновлювальних робіт об’єктів резиденції на суму 21 мільйон гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!