"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Податкова та "Нібулон" вирішили провести експеримент

Середа, 5 жовтня 2011, 14:19

ДПСУ підписала меморандум про участь в експерименті із запровадження горизонтального моніторингу з найбільшим зернотрейдером України - ТОВ СП "Нібулон".

"Такий експеримент дозволяє закріпити партнерські стосунки між податковою службою та бізнесом, та водночас позбавляє підприємство - учасника горизонтального моніторингу додаткових перевірок податківців", - заявив заступник голови ДПС Олександр Клименко, повідомляє прес-служба відомства.

Гендиректор ТОВ СП "Нібулон" Олексій Вадатурський зауважив, що очолюване ним підприємство дотримується принципу відкритості як для бізнес-партнерів, так і для контролюючих органів.

"Ми працюємо у правовому полі і як доказ, ми пішли на розширення співробітництва з податковою службою. Сподіваюся, що підписання сьогоднішнього меморандуму стане корисним для всього аграрного сектору України", - зазначив Вадатурський.

Реклама:

Система горизонтального моніторингу базується на досвіді Нідерландів та кращих світових практиках у галузі податкового контролю.

Планується, що нова система запрацює до кінця 2011 року. Дату початку експерименту буде визначено відповідно постановою уряду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!