"Бориспіль" залучить півмільярда гривень на термінал та паркінг

Вівторок, 4 жовтня 2011, 11:55

Міністерство інфраструктури узгодило рішення про відкрите розміщення облігацій ДП Міжнародний аеропорт Бориспіль на загальну номінальну суму 500 мільйонів гривень.

Про це повідомляється в системі розкриття інформації Держкомісії з цінних паперів та фондового ринку, передає "Лігабізнесінформ".

Розміщення пройде двома серіями: серією G загальною номінальною вартістю 250 мільйонів гривень і серією H загальною номінальною вартістю 250 мільйонів гривень.

Умови розміщення наступні: термін обігу - до 1 року; сплата купона - щоквартально;процентна ставка - 15% річних; вид облігацій - звичайні, незабезпечені; форма існування - бездокументарна; сплата відсотків і погашення основної суми залучених коштів буде відбуватися за рахунок надходжень від основної діяльності підприємства.

Цільове призначення коштів, отриманих від емісії облігацій - фінансування будівництва нового термінального комплексу D і паркінгу.

Порядок здійснення відкритого розміщення облігацій аеропорту Бориспіль буде відбуватися із залученням андеррайтерів: ВТБ Банк та УкрСиббанк.

Реклама:
Відкрите (публічне) розміщення облігацій серій G і H проводитиметься через ПФТС.

Співвідношення суми цінних паперів, на яку вони розміщуються, загальної суми цінних паперів емітента, що перебувають в обігу, до розміру статутного капіталу емітента на дату прийняття рішення становить 152,74%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: