Фірташ знову хизується мільйонними допомогами містам

Неділя, 30 жовтня 2011, 18:31 -

Голова ради директорів групи компаній Дмитро Фірташ планує збільшити вдвічі потужність заводу "Кримський ТИТАН" протягом найближчих трьох років.

Про це він заявив в Сімферополі після переговорів з першим заступником голови Ради міністрів АР Крим Павлом Бурлаковим, повідомляє прес-служба бізнесмена.

У розвиток заводу Фірташ планує інвестувати близько 250 мільйонів доларів.

"До кінця наступного року ми плануємо вийти на 125 тисяч тонн (виробництво двоокису титану, ЕП)", - зазначив бізнесмен.

Реклама:

За його словами, після завершення будівництва цеху сірчаної кислоти, в який вже було вкладено 100 мільйонів доларів, "Кримський ТИТАН" зможе додатково ще випускати 80 тисяч тонн двоокису титану.

Фірташ також пообіцяв, що інвестує в соціальний розвиток міста Армянськ, в якому знаходиться завод, понад 200 мільйонів гривень. "До 2015 року місто повністю перетвориться", - підкреслив бізнесмен.

Як відомо, він також виділив кошти на ремонт льодового палацу і оновлення тролейбусного парку 120-тисячного міста Сєвєродонецьк, у якому він придбав хімічний завод "Азот".

Раніше голова Group DF  зазначав "Економічній правді", що він готовий також платити більше податків до бюджету, але воліє сам обирати тих, хто потребує його допомоги.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: