Росія скасувала 10 поїздів через український зимовий час

Субота, 29 жовтня 2011, 12:58

Росія скасовує 10 поїздів на період з 30 жовтня по 3 грудня через рішення Верховної ради України про перехід на зимовий час.

Про це повідомляє прес-служба ВАТ "Російські залізниці", передає "Інтерфакс".

З розкладу тимчасово виведені склади "Євпаторія-Москва" (N26), "Бердянськ-Москва" (N70), "Сімферополь-Москва" (N208), "Севастополь-Москва" (NN234 і 258), "Феодосія-Санкт-Петербург" (N276), "Сімферополь-Череповець" (N268) , "Сімферополь-Воркута" (N288), "Євпаторія-Архангельськ" (N424) і "Євпаторія-Лабитнангі" (N528).

Крім того, скасовано частину рейсів деяких поїздів. Мова йде про склади N110 "Астрахань - Санкт-Петербург", N50 "Кисловодськ - Санкт-Петербург", N80 "Волгоград - Санкт-Петербург" і N228 "Новоросійськ - Санкт-Петербург".

Реклама:

Частина поїздів з 30 жовтня по 3 грудня буде йти з затримкою в дорозі. Час прибуття деяких потягів ще визначається.

У ніч з 29 на 30 жовтня Україна перейде на зимовий час з переведенням годинників на годину назад.

20 вересня Верховна рада, слідом за Росією та Білоруссю, скасувала переведення годинників на зимовий час, прийнявши проект постанови депутата Олега Надоші ПР, і таким чином Україна залишилася на літньому часі.

Таке рішення викликало невдоволення влади Західної України, де, як зазначалося, при скасування переходу на зимовий час світало б тільки о 10:00, а також вчених та експертів, передають "Українські новини".

У зв'язку з цим голова парламенту Володимир Литвин вніс на розгляд Ради проект постанови, яким запропонував відновити переведення годинників на зимовий час.

18 жовтня депутати з другого разу його підтримали.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!