"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прокуратура передала до суду справу "Чорноморнафтогазу"

Четвер, 27 жовтня 2011, 15:06

Прокуратура Криму направила до суду справу про розтрату майна ДАТ "Чорноморнафтогаз"

Кримська прокуратура затвердила обвинувальний висновок та направила до Апеляцiйного суду Криму кримiнальну справу за фактом розтрати майна Державного акцiонерного товариства "Чорноморнафтогаз" спiвробiтниками компанiї, якi викрали 85 тисяч лiтрiв газолiну на суму понад 650 тисяч гривень, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повiдомляє в четвер прес-служба прокуратури автономiї, за результатами розслiдування обвинувачення у скоєнi злочину, передбаченого ч.5 ст.27, ч.5 ст.191 Кримiнального кодексу України (спiвучасть у злочинi; привласнення, розтрата майна або заволодiння ним шляхом зловживання службовим становищем), пред'явлено чотирьом посадовим особам, якi працювали на Глiбовському управлiннi видобутку газу ДАТ "Чорноморнафтогаз".

"Їм iнкримiновано незаконну вiдкачку в квiтнi 2011 року з резервуарiв газового конденсату об'ємом 85 тисяч лiтрiв. За розрахунками фахiвцiв газодобувної компанiї, завдано збиткiв на суму понад 650 тисяч гривень", - розповiли в прес-службi.

Реклама:

Прокуратура Криму матерiали розслiдування слiдчого вiддiлу кримського главку СБУ передала до Апеляцiйного суду автономiї.

Як повідомляли ЗМІ, "Чорноморнафтогаз" купив другу плавучу бурову установку за ціною, яка майже вдвічі перевищує вартість аналогів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: