"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Нерухомість в центрі Києва втрачає покупця

Четвер, 27 жовтня 2011, 12:52

У вересні 2011 року частка елітного сегмента в загальній кількості угод склала 4,5%, що нижче показників серпня на 0,9%.

Про це йдеться в повідомленні компанії Park Lane, передає "Дело"

У вересні 2011 року обсяг капіталовкладень в елітну нерухомість Києва (вартістю від 300 тисяч доларів) становив 12,5 мільйона доларів., що на 500 тисяч доларів (4,2%) більше, ніж у серпні, наголошується в повідомленні.

За словами генерального директора агентства Галини Мельникової, у вересні домінуюча частина угод в елітному сегменті була проведена в ціновому діапазоні від 300 тисяч доларів до 500 тисяч доларів.

Реклама:

"Відмінною рисою цього місяця стало те, що більшість покупок стосувалися об'єктів не в центрі міста. Це пояснюється хорошим співвідношенням "ціна - якість життя", яке можна отримати, вибравши саме такий варіант житла", - зазначила експерт.

За підсумками вересня, частка елітного сегмента в загальній кількості угод становила 4,5%, що нижче показників серпня на 0,9%.

У вересні елітний сегмент був представлений квартирами від трьох до п'яти кімнат, площею від 150 квадратних метрів. В основному покупців цікавили будинки і житлові комплекси сучасного періоду забудови.

Вартість 1 квадратного метра в найдорожчому об'єкті, проданому у вересні в елітному сегменті, за даними компанії Park Lane становила 7 тисяч доларів.

Від загальної суми капіталовкладень, частка коштів, вкладених у вересні в елітну нерухомість, становила 21%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!