Близнюк сподівається отримати 8 мільярдів в 2012 році

Вівторок, 25 жовтня 2011, 18:54

Мiнiстерство регiонального розвитку, будiвництва та житлово-комунального господарства розраховує в 2012 роцi отримати 6-8 мільярдів гривень з держбюджету, тодi як у проектi держбюджету наразi передбачено лише 650 мільйонів гривень.

"Пiд тi бюджетнi запити, 27 мільярдів не буде, а, скажiмо, 6-8 буде ...", - сказав голова Мiнрегiонбуду Анатолiй Близнюк пiд час розширеного засiдання колегiї мiнiстерства в Києвi у вiвторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"I нiхто з вас не отримає тих коштiв, якi будуть йти через мiнiстерство, доти, доки я не побачу вашої стратегiї розвитку i конкретних проектiв", - наголосив мiнiстр, звертаючись до учасникiв колегiї.

За словами глави Мiнрегiонбуду, бюджетнi кошти, зокрема, можуть бути наданi на вирiшення проблем незавершеного будiвництва.

Реклама:

Стратегiя розвитку мiнiстерства загалом, озвучена Близнюком, передбачає в 2012 повний облiк наданих послуг у сферi житлово-комунального господарства, як з боку пiдприємств, так i населення.

Серед довгострокових планiв, зокрема на 2015 рiк, глава Мiнрегiонбуду позначив перехiд до державно-приватного партнерства в сферi житлокомпослуг.

"Вся система житлово-комунального господарства має працювати на комерцiйнiй основi. Комерцiя (...) - це бiзнес, це особистий бiзнес", - подiлився своїми поглядами Близнюк.

За його словами, з початку року збитки пiдприємств житлово-комунального господарства становили 2,2 мільярда гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!