"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Університет депутата-"регіонала" отримав чверть мільярда з бюджету

Вівторок, 25 жовтня 2011, 14:16

Національний університет податкової служби, ректором якого є депутат-"регіонал" Петро Мельник, отримає з держбюджету близько 60 мільйонів гривень на ремонт гуртожитків до Євро-2012.

Про це повідомляє "Вісник державних закупівель", пише "Дело".

Виходячи з інформації, 58 мільйонів гривень бюджетних коштів буде направлено на будівництво двох гуртожитків по 500 місць на території університету в місті Ірпінь під Києвом.

Разпорядником коштів є Національне агентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Реклама:

Як зазначено в пояснювальних документах, гроші з державної скарбниці виділяються у зв'язку з необхідністю прийняти і розмістити в Києві та Київській області великої кількості туристів в ході Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році.

Учасником в переговорах з питання будівництва гуртожитків виступає одна компанія - ДП "Підприємство з реконструкції та будівництва майнового комплексу Національного університету ДПС України".

Раніше повідомлялося, що Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні "Євро 2012" виділив 187 мільйонів гривень на реконструкцію спорткомплексу університету податкової служби з будівництвом фізкультурно-реабілітаційного центру з басейном.

Спорткомплекс буде використовуватися УЄФА як тренувальний центр для проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Таким чином, загальна сума коштів, які були виділені цього року з держбюджету на підготовку університету до Євро-2012, становить близько 250 мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!