Київський готель заявляє про рейдерське захоплення

Понеділок, 24 жовтня 2011, 12:24 -

Трудовий колектив київського готелю "Славутич" повідомляє про намагання захопити його будівлю.

Зокрема, про це йдеться у відповідному листі трудового колективу готелю.

"З волі голови Вищого господарського суду Татькова В.І. приватне підприємство "Базис-пром" 22.08.2011 незаконним рішенням судді господарського суду міста Києва Шаптала Є.Ю. позбавило права власності на будівлю готелю "Славутич", - йдеться в листі.

За інформацією трудового колективу, готель відбираються на користь ТОВ "Сталькон-м", "відомого серією рейдерських захоплень низки готелів та торгових комплексів Києва".

Реклама:

У повідомленні підкреслюється, що суддівське свавілля "робиться саме під безпосереднім керівництвом голови Вищого господарського суду України Татькова В.І., і саме його руками здійснюється захоплення готелю".

"Протягом більше ніж двох років з компанії "Славутич" намагаються стягнути штучно створену заборгованість, роблячи при цьому все, щоб визнати її банкрутом і передати її власність на користь незаконного кредитора", - наголошується в повідомленні.

Представника готелю стверджують, що факт виникнення сумнівної заборгованості Татьков не дав оскаржити у Верховному суді, відмовивши в допуску.

"Терміни розгляду справ узгоджено затягуються, а терміни задоволення боргових вимог, навпаки, спеціально зменшуються, що створює умови для захоплення компанії", - йдеться в листі.

Трудовий колектив відзначає, що чиниться безпрецедентний тиск на суддів, які займаються справами "Славутича".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: