Каськів віддав 25 мільйонів своєму однопартійцю та перекладачу Януковича

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 16:30

Агентство Владислава Каськіва виділило майже 25 мільйонів гривень особистому перекладачу Віктора Януковича та однопартійцю самого Каськіва.

Про це повідомляють "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами України за результатами тендерів 13 жовтня уклало дві угоди на послуги з розміщення інформації про інвестиційні можливості України у вітчизняних та закордонних ЗМІ.

Загальна вартість угод склала 24,79 мільйона гривень.

Реклама:

ТОВ "Космополіт менеджмент" отримало підряд на рекламу в закордонних ЗМІ вартістю 11,87 мільйона гривень.

Конкурсною документацією передбачено розміщення рекламних матеріалів в друкованих виданнях, а також 200 біл-бордів і відеороликів в Великобританії, Німеччина та Австрії 25 вересня – 25 листопада, а також в медіа США, країн Близького Сходу та Далекого Сходу у листопаді.

Громадська організація "Розмай" отримає 12,92 мільйона гривень за розміщення з жовтня по листопад в найбільших обласних центрах України не менш 300 біл-бордів, відеороликів в ефірі загальнонаціональних телеканалів, рекламних матеріалів у всеукраїнських друкованих виданнях та мережі інтернет.

Розміщення має на меті формування позитивного ставлення до України в світі, популяризацію бренду "Україна", зміцнення національної свідомості (це стосується внутрішнього тендеру) шляхом інформування громадськості про заходи, що здійснюються державою Україна та її інституціями з розвитку економіки, соціального захисту населення тощо.

В обох тендерах брали участь лише компанії, які розіграли між собою по перемозі в кожному конкурсі.

ТОВ "Космополіт менеджмент" засновано Андрієм Матюхановим, який у 2008 році балотувався до Київради по списку партії "Пора", очолюваної Владиславом Каськівим.

Директором ГО "Розмай" є кінорежисер Вадим Кастеллі, якого називають особистим перекладачем Віктора Януковича.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!