"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрзалізниця" малює новий графік руху поїздів через Росію

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 13:19

У зв`язку з рішенням Верховної ради від 18 жовтня 2011 року про перехід на зимовий час вперше в історії країн СНД різниця в часі між Україною і Російською Федерацією становитиме 2 години.

Як повідомили в "Укрзалізниці", у зв`язку з цим залізничники розробляють новий графік руху пасажирських потягів далекого слідування, потягів міжнародного сполучення і транзитних потягів в надзвичайно стислі терміни.

"Робота над графіком ведеться в авральному режимі", - наголошується в повідомленні.

Потяги міжнародного сполучення, зокрема, з Росією, Білоруссю, Молдовою, після 30 жовтня і до опрацювання відкоригованого розкладу курсуватимуть за колишнім графіком, оскільки процес коригування й узгодження розкладу руху потягів із закордонними залізничними адміністраціями потребує часу.

Реклама:

За попередніми даними, процес адаптації графіків продовжиться до 3 грудня.

Пасажири, які збираються здійснювати поїздку з 31 жовтня по 3 грудня 2011 року у напрямі Росії, Білорусі або транзитом через зазначені держави, і вже придбали проїзні документи, повинні будуть уточнювати час відправлення потягу на станції посадки.

Як повідомлялося, "Федеральна пасажирська компанія" тимчасово припинила продаж квитків на поїзди сполученням з Україною після 3 грудня через рішення Верховної ради про перехід на зимовий час.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!