"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За шестикілометровий газопровід харків’янам заплатять 80 мільйонів

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 11:04

ПАТ "ДАТ "Чорноморнафтогаз" за результатами тендеру 13 жовтня уклало угоду з ТОВ "ВТП "Теплоенергопром" на будівництво газопроводу до с. Краснокам’янка (Алушта, Велика Ялта).

Вартість угоди становила 78,6 мільйона гривень. Про це повідомляється у "Віснику державних закупівель", пишуть "Наші гроші".

Згідно з конкурсною документацією, потрібно збудувати газопровід довжиною 6,6 км і газорозподільну станцію з ДО на двох операторів, які мають бути забезпечні. Продуктивність газопроводу – 66,64 мільйона м3/рік.

Харківська компанія "Теплоенергопром" має виконати роботи протягом 2012 року.

Реклама:

В 2010 році заступником директора з економічних питань "Чорноморнафтогазу" було призначено Олександра Кацубу, депутата Харківської міськради від Партії регіонів.

Його брат Сергій Кацуба, депутат Київської облради від Партії регіонів, очолює департамент забезпечення матеріально-технічним ресурсами, роботами та послугами "Нафтогазу України", чиїм дочірнім підприємством є "Чорноморнафтогаз".

Їх батько Володимир Кацуба очолює Дергачівську райдержадміністрацію і є депутатом Харківської облради від Партії регіонів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: