Євро стабільний, проте залишається уразливим

П'ятниця, 21 жовтня 2011, 09:46

Євро в п'ятницю утримує позиції, зайняті під час нервових нічних торгів, але виглядає уразливим, тому що європейські лідери не можуть прийти до єдиної думки щодо способів боротьби з кризою перед самітом в неділю.

Долар і євро знизилися до швейцарського франка. Трейдери говорять, що відбувається купівля франка на стоп-лосс, а також посилаються на чутки про покупку франка великою американською організацією, передає Reuters.

Євро виріс до долара на 0,13 відсотка до 1,3794 і тримається набагато вище дев'ятимісячного мінімуму, досягнутого на початку жовтня, незважаючи на розширення спредів між німецькими Bunds та облігаціями інших європейських країн.

Дві найбільші економіки єврозони повідомили в четвер, що європейські лідери обговорять способи виходу з кризи в неділю, але рішення не буде прийнято до другого засідання, яке відбудеться в середу.

Реклама:

Ринки також чекають нових даних з Німеччини, які можуть підігріти страхи про рецесію в найбільшій європейській економіці.

До єни єдина валюта стабільна на позначці 105,79, піднявшись з мінімуму 104,83.

Долар знизився на 0,14 відсотка до єни до 76,72.

Доларовий індекс скоротився на 0,16 відсотка до 76,850.

Проти швейцарського франка долар втратив 0,78 відсотка до 0,8879, а євро опустився до швейцарської валюти на 0,67 відсотка до 1,2244.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!