Український фондовий ринок лишився з нулем

Четвер, 20 жовтня 2011, 20:10

Українські біржі завершили торги в четвер у районі нульових позначок.

Індекс ПФТС впав на 1,03%, опинившись на рівні 507,62 пункту, індекс "Української біржі" опустився на 0,07%, опинившись на рівні 1277,90 пункту, повідомляє Fundmarket.

На "Українській біржі" з "блакитних фышок" у четвер втрачали акції Укрсоцбанку (USCB), - 2,23%, і "Азвосталі" (AZST), -0,78%. У той же час папери "Центренерго" (CEEN) підросли в ціні на 1,71%.

Максимальний спад зафіксував індекс електроенергетичних підприємств? -4,44%. Найбільше зростання показав індикатор машинобудування, +0,73%.

Реклама:

"Практично впродовж всієї торговельної сесії на ринку панували негативні настрої, але в другій половині дня статистика в США і сильні квартальні звіти низки американських корпорацій надали сприятливий вплив на індекси", - пояснює аналітик ІГ Сократ Олена Ходаковська.

В цілому, на зарубіжних майданчиках у звітну торговельну сесію переважала негативна динаміка.

На російському ринку торги завершилися помірним зниженням основних індексів. Індекс ММВБ знизився за підсумками четверга на 0,12% в порівнянні з рівнем закриття попереднього торгового дня - до 1418,85 пункту. Індекс РТС скоротився на 1,08% - до 1423,03 пункту.

Американські фондові індекси почали торги четверга також зниженням.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!