"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Російських залізничників збентежив перехід України на зимовий час

Четвер, 20 жовтня 2011, 20:01

ВАТ "Федеральна пасажирська компанія" тимчасово припинила продаж квитків на поїзди сполученням з Україною після 3 грудня через рішення Верховної ради про перехід на зимовий час.

Про це повідомили у прес-службі "Російських залізниць", передає агентство УНІАН.

У повідомленні нагадується, що 20 вересня 2011 року Верховна рада ухвалила рішення про скасування переходу на зимовий час.

Це рішення спричинило необхідність коректування розкладу руху поїздів далекого слідування у сполученні з Україною і поїздів, що слідують транзитом через українську територію. І "ФПК" було вимушене обмежити до 30 діб терміни попереднього продажу квитків на ці поїзди.

Реклама:

"До введення нового, відкоригованого відповідно до нових умов, графіка руху, ВАТ "ФПК" знову вимушене тимчасово закрити продаж квитків на поїзди далекого проходження, що курсують в сполученні з Україною і які слідують транзитом через її територію з датою відправлення після 3 грудня 2011 року", - говориться в повідомленні.

Зазначається, що рух цих поїздів у період з 31 жовтня д о 3 грудня 2011 відбуватиметься згідно з розкладом, розробленим раніше з урахуванням відміни переходу на зимовий час з боку України.

Крім того, повідомляється, що в період з 31 жовтня до 3 грудня 2011 року можливі запізнення прибуття пасажирських поїздів, що курсують у сполученні з Україною, а також поїздів (зокрема міжнародних), що слідують транзитом через територію України.

Водночас поїзди, що слідують з Росії в Україну, через зміну часу прибуватимуть на кордон раніше на 1 годину, і існує вірогідність вимушеного очікування для компенсації цього часу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!