"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рада в четвер розгляне "спрощенців" та держбюджет-2012

Четвер, 20 жовтня 2011, 09:33

Верховна рада на засіданні в четвер, 20 жовтня, розгляне в другому читанні законопроекти про зміни Податкового кодексу в частині оподатковування спрощенців (№8521), про гарантії держави щодо виконання судових рішень (9127) і в першому читанні - проект державного бюджету на 2012 рік (9000).

Про це сказано в порядку денному парламенту, передають "Українські новини".

Почати засідання депутати планують із розгляду змін у Податковий кодекс, потім приступлять до законопроекту, яким пропонується збільшити чисельність суддів Верховного Суду з 20 до 48.

Після цього вони приступлять до проекту про гарантії виконання рішень суду (прийнята в першому читанні редакція законопроекту уповноважує Кабінет міністрів установлювати порядок і розмір компенсацій пільговикам).

Реклама:

На порядку денному також проект загальнодержавної програми "Питна вода України" до 2020 року, законопроект про підвищення пенсії членам сімей загиблих військових і законопроект про морські порти.

Крім цього, парламент ухвалить рішення щодо проекту змін держбюджету-2011, яким пропонується збільшити фінансування досліджень у сфері ядерного регулювання, і щодо законопроекту про перенесення кінцевого строку погашення заборгованості за енергоносії підприємствами ПЕК з 2013 на 2012.

Вечірнє засідання парламент повністю присвятить проекту держбюджету-2012.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!