Уряд подумає над вливанням грошей в Ощадбанк

Четвер, 20 жовтня 2011, 09:29

Кабінет міністрів на своєму черговому засіданні в четвер, 20 жовтня, розгляне питання збільшення статутного капіталу Державного Ощадного банку і внесення змін до його статуту.

Про це сказано в порядку денному засідання уряду, передають "Українські новини".

Доповідачем із цього питання виступить міністр фінансів Федір Ярошенко.

Крім того, міністр запропонує на розгляд членів уряду питання про надання банкам фінансової допомоги та її використання й питання про фонд майбутніх поколінь.

Реклама:

Міністр регіонального розвитку, будівництва й житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк розповість про програму передачі гуртожитків у власність територіальних громад на 2012-2015 роки.

У свою чергу, міністр юстиції Олександр Лавринович запропонує на затвердження порядок підготовки й оприлюднення звіту про результати проведення заходів щодо запобігання й протидії корупції.

Як повідомлялося, у березні Кабмін і Національний банк вирішили збільшити статутний фонд "Родовід банку" на 3,95 мільярда нгривень і Державного Ощадного банку на 604 мільйонів гривень у контексті переведення з наступними виплатами зобов'язань перед фізичними особами щодо вкладів і активів від "Родовід банку" Ощадбанку.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!