Колесніков пояснив, чим "ларьки" відрізняються від аеропортів

Середа, 19 жовтня 2011, 13:44

Віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков упевнений, що донецький аеропорт вже не будуть називати "ларьком".

Про це він сказав на відкритті готелю "Шахтар Плаза" в Донецьку, повідомляють "Коментарі".

Спілкуючись з пресою в готелі, Колесніков заявив, що донецький аеропорт стане одним із кращих у Східній Європі.

"Наше завдання побудувати аеропорт, щоб його не називали" яткою ". Це буде один з кращих аеропортів Східної Європи і єдиний аеропорт, який пристосований для посадки при нульовій видимості. Такого немає ні в Росії, ні в Україну", - заявив міністр

Реклама:

Як повідомлялося, раніше російський президент Дмитро Медведєв розповідав журналістам, як користувачі Твіттера називають донецький аеропорт "ларьком".

"Багато людей приїжджає (до Донецька). Ось тут в Твіттері я дивився запис:"Бачив борт Медведєв-Янукович. Аеропорт, м'яко кажучи - "ларьок". А взагалі, тут класно", - зазначив він.

Як відомо, що у 2011 році вартість будівництва аеропорту "Донецьк" збільшено на 900 мільйонів гривень за рахунок державної підтримки. Загальна вартість проекту зросла з 4,725 мільярда гривень до 5,625 мільярда гривень.

Як відомо, з держбюджету на будівництво аеропорту в Донецьку вже направлено 752,33 мільйона гривень, за рахунок державної підтримки - 1,363 мільярда гривень, за рахунок Донецької обласної ради - 44,99 мільйона гривень.

Будівництво терміналу розпочато в жовтні 2009 року. Генпідрядником будівництва є компанія "Альтком".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: