Азаров сказав, скільки ще чекати компромісу по газу

Середа, 19 жовтня 2011, 10:01

Україна і Росія протягом найближчих днів досягнуть компромісу стосовно перегляду газових угод.

Про це заявив прем`єр-міністр Микола Азаров на брифінгу в Санкт-Петербурзі, передає агентство УНІАН.

"Ті переговори, які проводилися на рівні президентів, на рівні наших керівників паливно-енергетичного комплексу, свідчать про це. Вчора прем`єр-міністр ПУТІН підтвердив, що вони наближаються до завершення, вже залишилися, скажімо, лічені дні", - сказав Азаров.

"Ми домовилися, що до цього моменту ніякої додатковій інформації, звісно, не оприлюднюватимемо. Досягнемо остаточної домовленості, тоді розповімо про всі подробиці цієї домовленості", - зазначив глава уряду.

Реклама:

В цілому він сказав, що переговори з Путіним пройшли досить конструктивно, і є оптимізм щодо вирішенням цілого ряду питань двосторонньої співпраці.

Зокрема, це стосується співпраці в космічній і авіаційній галузях, добудови третього і четвертого енергоблоків Хмельницької АЕС.

Як повідомлялося, прем`єр-міністр України 18 жовтня, відбув з дводенним робочим візитом у Санкт-Петербург.

У вівторок Азаров взяв участь у засіданні Ради глав урядів країн-учасниць Співдружності незалежних держав. У середу він візьме участь у розмові глав урядів Євразійського економічного співтовариства (ЄврАзЕс) і в засіданні керівників урядів ЄврАзЕс.

Як повідомлялося, керівники урядів країн СНД, у тому числі і Азаров, у вівторок у Санкт-Петербурзі підписали Договір про зону вільної торгівлі в рамках Співдружності.

Згоду щодо цього документу було досягнуто раніше в той же день на зустрічі глав урядів СНД.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!