Коломойський вирішив підзаробити на побажанні Медведєва

Вівторок, 18 жовтня 2011, 16:04

Авіакомпанія "АероСвіт" планує в період літньої навігації 2012 року відкрити ряд нових рейсів у регіони Російської Федерації.

Про це сказав помічник генерального директора "АероСвіту" із зв'язків з громадськістю Сергій Куций, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Прийнято рішення, і вже введені в системи бронювання нові напрямки в російські регіони, зокрема: Київ-Уфа, Київ-Тюмень, Київ-Мурманськ, Київ-Сочі, Київ-Ростов-на-Дону", - сказав він.

Куций пояснив, що перевізник має намір почати виконання власних рейсів у Ростов-на-Дону, тоді як в даний час "АероСвіт" працює на даному напрямку з компанією "Донавіа", виступаючи маркетинговим партнером.

Реклама:

За його словами, розглядається можливість початку польотів за маршрутом Київ-Казань, а також відкриття ряду сезонних напрямків із Сімферополя до пунктів Північно-Західного, Уральського і Сибірського федеральних округів.

В даний час "АероСвіт" виконує регулярні рейси до Москви, Санкт-Петербургу, Калінінграду, Новосибірську, а також сезонні - у Нижнєвартовск і Краснодар.

Раніше повідомлялося, що президент Російської Федерації Дмитро Медведєв виступає за відновлення регулярного авіасполучення між російськими та українськими регіонамі.

ЗАТ "АероСвіт" створено 1994 року. Флот компанії складається з 16 середньомагістральних Boeing 737 і 8 далекомагістральних Boeing 767.

Крім цього, спільно з іншими українськими компаніями-партнерами "АероСвіт" на низці маршрутів використовує літаки Airbus 320, Airbus 321, Embraer 145, Embraer 195.

Компанії "АероСвіт", "Дніпроавіа" та "Донбасаеро" контролює бізнесмен Ігор Коломойський, який є співвласником Приватбанку.

Авіакомпанії об'єднані в альянс "Українська авіаційна група". За неофіційними даними, під впливом групи також знаходиться авіакомпанія "Роза вітрів".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!