Тігіпко бачить себе на місці Азарова

Вівторок, 18 жовтня 2011, 12:03

Віце-прем'єр Сергій Тігіпко не виключає, що він може очолити Партію регіонів.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "День".

На питання, яким він бачив своє політичне майбутнє після того, як прийняв рішення про об'єднання з Партією регіонів, Тігіпко відповів:

"Як варіант - одним із заступників голови Партії регіонів, який активно проводитиме реформи. Ці реформи додадуть Партії регіонів реформаторського духу. Однак партія - це конкуренція. І якщо я буду генерувати і впроваджувати в життя свої ефективні ідеї, то не виключаю, що згодом зможу очолити Партію регіонів".

Реклама:

На питання, чи відчуває він відповідальність перед тими 13% українців, які проголосували за нього на президентських виборах, Тігіпко відповів:

"Я, може, і розчарував когось, хто дивився на мене як на незалежного кандидата. Але в першу чергу моя позиція завжди ґрунтувалася на проведенні потрібних країні реформ".

"Я говорив і буду це говорити - Україну змінять на краще тільки реформи. Я отримав підтримку виборців, говорячи про реформи. І зараз їх реалізовую. Вони можуть комусь подобатися чи ні. Але, з моєї точки зору, я чесно озвучив свою позицію, тому що добре розумію, що необхідно країні", - додав він.

Як відомо, на даний момент Партію регіонів очолює прем'єр Микола Азаров.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!