У перший день продажів iPhone 4S акції Apple рекордно подорожчали

Субота, 15 жовтня 2011, 14:58

Вартість акції Apple 14 жовтня 2011 року, коли в продаж надійшов новий смартфон iPhone 4S, досягла рекордних значень на закритті за всю історію обігу на біржі, склавши 422 долари.

Про це передає "Комерсант-Україна" з посиланням на Лента.ру.

За підсумками дня акції компанії виросли більш ніж на3%. З моменту смерті засновника Apple Стіва Джобса 5 жовтня 2011 вартість цінних паперів компанії підвищилася на 12%.

Тим часом аналітики ринку вважають, що iPhone 4S встановить рекорд продажів за підсумками прем'єрного уїк-енду.

Очікується, що в найближчі вихідні буде реалізовано від двох до трьох мільйонів смартфонів iPhone 4S, в деяких прогнозах навіть називається цифра в чотири мільйони.

Реклама:

Для порівняння, в жовтні 2010 року перший уїк-енд продажів попередньої версії апарату, iPhone 4, було продано 1,7 мільйона пристроїв.

Раніше нова версія смартфона вже встановила рекорд за кількістю попередніх замовлень, коли за першу добу Apple отримала більше мільйона заявок від користувачів.

Смартфон iPhone 4S був анонсований 4 жовтня 2011. Від свого попередника він відрізняється більш потужним процесором, збільшеним об'ємом пам'яті, а також наявністю функції голосового управління і вбудованою камерою.

14 жовтня роздрібні продажі iPhone 4S стартували в США, Австралії, Великобританії, Німеччині, Канаді, Франції та Японії. Мінімальна вартість смартфона в США становить 199 доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: