"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

СБУ хотіла допитати Тимошенко про ЄЕСУ

Четвер, 13 жовтня 2011, 15:03

В середу ввечері працівники СБУ намагалися допитати екс-прем'єра Юлію Тимошенко і СІЗО у справі ЄЕСУ.

Про це в четвер повідомляє прес-служба БЮТ.

"Працівники СБУ здійснили спробу незаконно, у відсутності адвокатів, допитати Юлію Тимошенко у слідчому ізоляторі", - сказано в повідомленні.

"Як стало відомо, на виконання брудного завдання Януковича СБУ пробує реанімувати справу 15-річної давнини щодо ЄЕСУ – справу, яку було визнано фальшивою та закрито судами ще багато років тому", - додається в повідомленні.

Реклама:

"Це означає, що, усвідомлюючи необхідність під тиском світової та української громадськості закрити ганебну газову справу, що зганьбила Україну на весь світ, Янукович не збирається припиняти переслідування лідера опозиції", - наголошує БЮТ.

"На його замовлення фабрикуватимуться нові, ще більш абсурдні справи проти Юлії Тимошенко, інших опозиціонерів, всіх інакомислячих, хто має сміливість демонструвати свою незгоду з диктатурою", - наголошує БЮТ.

На думку БЮТ, "Янукович вже не бачить іншого способу утриматися при владі, крім політичних репресій, тиску та залякувань".

Раніше "Українська правда" повідомляла з посиланням на джерела, що в четвер СБУ має оголосити про нову кримінальну справу проти Юлії Тимошенко.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: