"Інком" заявляє, що не здавав приміщення компанії, яку шукала Податкова

Четвер, 13 жовтня 2011, 12:39

ІТ-компанія "Інком" спростовує, що коли-небудь здавала приміщення у своїй будівлі компанії, діяльність якої перевіряє Державна податкова адміністрація в Києві.

Про це "Українським новинам" повідомила прес-секретар президента "Інкому" Катерина Луцюк.

"Учора, по-моєму, досить чітко й документально представили схему бізнес-будівлі та фактичні документи, які підтверджують, що компанія, яку, власне, шукали представники податкової міліції, ніколи не перебувала тут, не знімала приміщення", - сказала Луцюк.

Вона зазначила, що робочий день 12 жовтня, коли представники Податкової намагалися провести обшук у будівлі, для компанії фактично зірвали, тому що її персонал важко відходив від блокування офісу спецназом.

Реклама:

З її слів, зараз компанія повернулася до нормального ритму роботи.

Як повідомлялося, Податкова пояснює обшук у будівлі "Інкому" проведенням слідчих дій у межах розслідування ухилення від сплати податків компанії, яка, за даними відомства, орендувала в будівлі офісні приміщення.

12 жовтня на кілька годин центральну будівлю "Інкому" на вулиці Смоленській, 31/33 у Києві блокувала податкова міліція столиці, яка намагалася провести там обшук.

Згодом "Інком" повідомив, що податкова міліція помилилася адресою.

"Інком" працює в Україні понад 20 років і є одним з лідерів вітчизняного ринку інформаційних технологій.

"Інком" займається бізнес-консалтингом, ІТ-консалтингом, системною інтеграцією, інтеграцією систем безпеки і надійності, операторських систем зв'язку.

Президент корпорації "Інком" - Олександр Федченко. Засновник "Інкому" - Олександр Кардаков. Він є власником компанії "Октава Капітал", активи якої оцінюються в 2,5 мільярда гривень.

Кардаков також очолює експертну комісію з інновацій партії "Сильна Україна".

У лютому цього року прем'єр-міністр Микола Азаров відвідував підрозділ "Інкому", де йому демонстрували інноваційні системи та технологічні новинки вітчизняного виробництва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: