У Податковій кажуть, що в "Інкомі" шукали компанію, яка не заплатила

Четвер, 13 жовтня 2011, 11:40

Державна податкова адміністрація в Києві пояснює обшук у будинку компанії "Інком" на вулиці Смоленській, 31/33 проведенням слідчих дій у рамках розслідування ухиляння від сплати податків компанії, яка орендувала в будинку офісні приміщення.

Про це сказано в повідомленні Податкової в Києві.

Відомство зазначає, що розслідує кримінальну справу за фактом ухиляння підприємством "М." від сплати податків в особливо великих розмірах, передають "Українські новини".

"Проведені санкціоновані обшуки та інші слідчі дії в будинку бізнес-центру "Інком" за адресою м. Київ, вул. Смоленська 31-33, де вищезазначене підприємство орендувало низку офісних приміщень", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Податкова зазначає, що проводила слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення злочину.

Як повідомлялося, 12 жовтня на кілька годин будинок "Інкому" було блоковано податковою міліцією Києва, яка намагалася провести там обшук.

Згодом "Інком" повідомив, що податкова міліція помилилася адресою і безпосередньо в самій компанії обшук не проводила.

"Інком" працює в Україні понад 20 років і є одним з лідерів вітчизняного ринку інформаційних технологій.

"Інком" займається бізнес-консалтингом, ІТ-консалтингом, системною інтеграцією, інтеграцією систем безпеки і надійності, операторських систем зв'язку.

Президент корпорації "Інком" - Олександр Федченко. Засновник "Інкому" - Олександр Кардаков. Він є власником компанії "Октава Капітал", активи якої оцінюються в 2,5 мільярда гривень.

Кардаков також очолює експертну комісію з інновацій партії "Сильна Україна".

У лютому цього року прем'єр-міністр Микола Азаров відвідував підрозділ "Інкому", де йому демонстрували інноваційні системи та технологічні новинки вітчизняного виробництва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: